EL NOSTRE EQUIP DE PROFESSIONALS

Maria Antònia Sanz Guillén, titular de la Farmàcia Sanz, es va llicenciar a la Universitat de Barcelona l’any 1977, i porta exercint la professió en la farmàcia des de 1987, amb la mateixa intensitat i atenció al client.

L’empresa ha tingut sempre com a principal objectiu una atenció farmacèutica basada en el rigor científic i un tracte personalitzat que ajudi a l’usuari a entendre tot allò que afecta a la seva salut i qualitat de vida.

Aquesta labor i inquietud contínua d’ajuda en la cura i millora de la salut és el que mou a la Farmàcia Sanz a invertir contínuament en formació, atenció al client, i actualització de les seves les instal·lacions.

Volem que el treball personalitzat que es du a terme diàriament des de fa dècades, sigui el més eficient i agradable possible i puguem atendre als nostres usuaris amb la màxima eficiència, professionalitat, humanitat i comoditat.

Empresa & Equip

La màxima premissa d’aquesta labor desenvolupada per la Llic. María Antònia Sanz va ser des del principi i segueix sent ara, aconseguir l’excel·lència en el servei de salut que des de la perspectiva professional ha d’oferir un establiment tan necessari com és una farmàcia i, sobretot, la farmàcia de confiança dels nostres clients locals, aportant la nostra professionalitat, atenció i ajuda en tot allò que concerneix a la seva salut i la seva qualitat de vida.

La innovació i adaptació contínua dels serveis que oferim és la nostra meta constant. Som una farmàcia activa que busca donar resposta a les necessitats dels seus usuaris.

LLICENCIATS

Maria Antònia Sanz Guillén
Francesc Moranta Ribas
Joana Amengual Sastre
Hilda Gonzalez San Miguel
Joan Penalva Martorell

TÈCNICS

Severina Caldentey Sanchez
Laura Martinez Roca
Cristina Salazar Farinango
Maripaz Romero Herrera
Marina Lancharro Martínez

 

AUXILIARS

Raquel Parra Alfaro

 

LA FARMÀCIA

Seguim creixent. L’ESTUDI D’ARQUITECTURA CARDONA, dirigit per Patricia Cardona, ha realitzat una reforma total del nostre local.
Disposem d’un espai més accessible, diàfan i organitzat per satisfer les necessitats tant dels nostres clients com de l’equip. Nous mostradors i sistema de torn a través de tiquet per fer la seva espera més agradable.

La nostra Farmàcia evoluciona perquè vostè se senti ben atès sempre, aquest és el nostre principal objectiu. Gràcies per la seva fidelitat.
Maria Antònia Sanz & Equip