BENVINGUTS

LA EMPRESA & L'EQUIP

FARMACIA SANZ | LA EMPRESA & L'EQUIP

La Farmàcia Sanz té com a missió ajudar als seus pacients i clients a cuidar de la seva salut.
María Antonia Sanz Guillén, titular de la Farmàcia Sanz, es va llicenciar a la Universitat de Barcelona l’any 1977 i porta exercint la professió en aquesta farmàcia des de 1987 al costat d’un gran EQUIP DE PROFESSIONALS compromesos al 100% amb la salut.

Sempre ha tingut com a objectiu una atenció farmacèutica basada en el rigor científic i tracte personalitzat als seus clients, per la qual cosa inverteix contínuament en formació així com en les instal·lacions per al treball sigui el més eficient i agradable possible i els usuaris puguin ser atesos amb la màxima comoditat.

ELS NOSTRES SERVEIS

Els nostres SERVEIS inclouen el consell i indicació farmacèutica en sintomes menors, la informació imprescindible per a un ús racional dels medicaments, formulació magistral, seguiment farmacoterapèutic dels nostres usuaris, determinacions analítiques de caràcter ràpit, control de la pressió arterial, dermofarmàcia, parafarmàcia, fitoteràpia, ortopèdia i ortopèdia esportiva… entre molts altres.

La innovació i adaptació contínua dels serveis que s’ofereixen és un dels objectius constants en el nostre dia a dia.

Farmacia Sanz | Palma de Mallorca
Indicació i consell farmacèutic
Formulació magistral
Pastiller setmanal
Seguiment farmacoterapèutic
Analítiques de caràcter ràpid

COMANDA ONLINE

FARMACIA SANZ | ONLINE

Oferim un servei de COMANDES VIA INTERNET, on a través d’un senzill FORMULARI es poden realitzar comandes de medicaments sense recepta i altres productes de farmàcia i parafarmàcia i poder recollir-los una vegada rebuts en la nostra farmàcia.

El nostre equip comprova diàriament els e-mails de comandes via Internet i respon amb celeritat a la seva demanda, podent recollir la seva comanda amb total comoditat en un termini aproximat de 24 hores.

Les comandes que es realitzin durant els caps de setmana seran comprovades durant el primer dia laborable posterior a la comanda (dilluns no festius).

farmaciasanz.com

VOLEM SER LA TEVA FARMÀCIA DE REFERÈNCIA